Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Darwins trams är en SVINDEL!


IT's A SWINDLE!

Man tror att vi har varit apor

Att vi klev upp ur havets djup

Så utdelar man sina drapor

när man har tagit sig en sup

Man tror på Darwins unkna nonsens

och snacket om evolution

Så därmed uteblir responsen

till Kärlekens Revolution

 

Ja, ateismen är en sjukdom

Den lamslog mig i många år

Men lyckligtvis blev jag befriad

förvandlad genom Jesu sår

Hans blod har renat mig från synden

Fritt fram, den nya skapelsen!

Nu är jag född på nytt, ett Guds barn

Jag är på väg till himmelen!

 

LARZ GUSTAFSSON 4/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2024-03-04 16:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
NO doubt about that!
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP