Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Likasinnade Apostrofer


Vår rätt att välja????

Har den sina begränsningar?

Frivilligt med demokrati ska det vara

Men ingen människa väljer

Vem eller var den föds till

Men vi väljer våra val

Och de åsikter och förslag vi anför

Med vår fria vilja!

Det görs försök att framställa

Sig själva som riktiga

Och att det är de andra

Som misslyckats i decennier

Missnöjet med andra människor

Har definitivt ökat mot förr bland en del

Det kan man läsa om i kommentarer

På olika websidor

Har inskränktheten ökat mot förr

I vårt land undrar jag?

Håller debatten i vårt land på

Att bli mer Totalitär än förr?

Var har de nyanserade politiska

Förslagen utifrån ödmjukhet tagit vägen?

Saker och ting är mer komplicerade

Än vad du kan tro!

 

Taleptox Skrev

Den 20240304

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-03-04 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP