Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om kunskap

Jag vill lära mig allt

Om universum
Om människan
Om medicinen
Om livet
Om tekniken
Om växterna
Om djuren
Om orden
Och om jorden

Men vad gör jag?

Blir läkare
Astrofysiker
Psykiatriker
Biolog
Kemist
Ingenjör
Miljöaktivist
Författare
Eller geolog?

Kanske en dag.




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-05 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria