Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria

Det regnar
En droppe rinner ner för kinden över dina läppar
Över din glansiga hy rinner dropparna sicksack, mascara
Jag är varm, du är kall
Jag håller om dig som en varm kåpa och innesluter dig i min atmosfär
Vi går hem, lite tomma
Jag tar din hand, den är kall
Du lutar dig mot mig som för att trösta
Jag känner mig som ett skal, ömtålig, rädd
Kallt friskt vatten




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-06 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP

Senast publicerade
-
-
Röd
-
Torrt
-
Beckmörkt
Raps och lin
* Se alla