Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Två öar i Gävles skärgård...


LÖVGRUND OCH EGGEGRUND

Sommardagen

på Lövgrund och Eggegrund

Jag vill kolla läget

en liten stund

Sommarsol ska skina

från himmel blå

Allt ska vara 

saltstänkt idyll

just då

 

LARZ GUSTAFSSON 7/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-03-07 07:36



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Saltstänkt idyll är fina grejer det.
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP