Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här för dig

Reser solen mot dig

Få den lysa in i ditt liv

Känna du betyder allt

Vänskapen formar sig

Sakta till att vara i rummet

Det finns tid att förstå

Klockan tickar och går

Ta vara på det viktigaste

Förtroende bli sedd

Dela alla skratt svårigheter

Hjälpa till lösa göra det rätta

Solen lyser in i  rummet

Speglar ett positvt ljus




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-07 09:48



Bookmark and Share


  Koloristen
Jag läser texten som att handla om mer än bara vänskap allena, här är det kärlek som beskrivs. Det hittade jag direkt.
2024-03-08

  Bibbi VIP
Begrundar.
2024-03-08

  alicja lappalainen VIP
vackert och positivt om förtroende och vänskap med en medmänniska
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP