Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





DOCERANDET

Till och med humor provocerar

Märkligt så TRÅKIGT allting blev!

Folket som alltid ska docera

analysera allt jag skrev

gnuggar väl händerna av njutning

när jag har skrivit något kul

Men denna perspektivförskjutning

gör hela tillvaron så FUL!

 

LARZ GUSTAFSSON 7/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2024-03-07 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP