Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möt mig halvvägs

Tuppen i himlen ropar "Halleluja"
Piraterna i bukten säger "inte igen"
Läraren i skolan säger "vad är poängen med det här"
Och jag kan inte ens se mina händer

Ätande morötter, pissande blod
Är det möjligt att komma, till platsen där tystnaden talar
Jag saknar alla utom dig, det är omöjligt satsa
på vägen som allaredan är döende

Pojken med blå händer säger "sorry"
"att jag inte kunde berätta sanningen för er"
Medan alla pratade om Jesus
Så spred Muhammed alla nyheter

Bekämpa alla sanningar, bli jagad runt jorden
och du kommer att vara redo igen
Det luktar lila toner, som charmar alla spöken
Jag vet inte vad finns att göra

Hata mig, jag vet jag höjde ribban
Följ mig, jag har inte ens börjat
Berätta för mig, vilka nyheter som helst är bra nyheter
Älska mig och jag kommer att lämna på en gång

Den gamle mannnen med hatten dricker Bloody Marry
Vakten i dörren kickar ut slöddret
Någon berättade hur man lever sant,
samma person kräktes senare

Ruttna frukter kastas, på dåliga uppträdanden
men de är nog mjukare än stenar
Kolsyresätt mina kroppsvätskor, dränk dig själv i salt
och hoppet kommer före du vet ordet av

Hata mig, jag vet jag höjde ribban
Följ mig, jag har inte ens börjat
Berätta för mig, vilka nyheter som helst är bra nyheter
Älska mig och jag kommer att lämna på en gång




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-03-09 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP

Senast publicerade
-
-
Röd
-
Torrt
-
Beckmörkt
Raps och lin
* Se alla