Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"KRISTNA" FÖRRÄDARE STÖDER INTE ISRAEL!

"Kristna" förrädare

stöder terrorismen

Syndaren backar upp

antisemitismen

"Kristna" som inte är

judafolkets vänner

är sådana som min

Jesus inte känner

 

LARZ GUSTAFSSON 9/3 2024

 

Matteus 7:23




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2024-03-09 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP