Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOLKMORDSFEMINISMEN

Folkmordsfeminismens

blodiga tentakler

står i skarp kontrast till

himmelens mirakler

 

Folkmordsterrorismen

genomför massakrer

Understöds av västvärldens

stinkande kloaker

 

LARZ GUSTAFSSON 10/3 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2024-03-10 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP