Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Reflektion under en promenad vid havet, en dag när utmattningen har mig i ett hopplöst grepp.


Något att luta sig på

Trött själ
letar skäl
att fortsätta orka
att fortsätta gå
något att luta sig på

Gammal gren
lutar sig ner
över sten
havet ler

Barken är nött
trädet vilar slött
sanden under stötta
kvistarna de trötta

Säg mig träd
hur länge
orkar du
stå kvar

Hur länge
innan havet
blir din sista
grav




Fri vers (Prosapoesi) av Marija M VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-12 18:31



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Fin reflektion med mycket igenkänning...
2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP