Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än en gång du

Ser henne
Hennes nakna lår
Det mjuka
Mulliga
Är randat

Färgskifningarna


Går i lila

Vinrött
Och lite blått

Känner till hennes lekar

Hennes vilja

Det pirrar till i magen

Tankarna snurrar
Manar fram bilder

Där finns du

Jag

Och det som aldrig blev

Min nyfikenhet

Förbli

Outforskad









Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-13 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP