Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju namn

Jag heter Efraim
Allt är svart, härligt svart
Ur dig kommer mörkret
Det strömmar från dina fötter upp längs benen
Jag Efraim
Måne, kön
Råttor

Mitt
Mellan dig och mig
Jag slickar, halkar på ditt namn
Persefone

Ditt
Du lägger ditt ljuvliga
Mörka
Blåstångens


Din tunga, dina läppar
Brösten
Vit hud är svart inuti
Blå
Som död

Sju namn
Ligger på hjässans topp
Han, vinnaren
Känner inte på mitt lugn
e




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-03-15 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP

Senast publicerade
-
-
Röd
-
Torrt
-
Beckmörkt
Raps och lin
* Se alla