Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnas doft

Hon har breda lår
Är nästan en generation äldre
Hon tittar ner på mig ganska ofta medan vi pratar
Hennes blick är både intresserad och rädd

Jag dagdrömmer om henne
Hur det skulle vara med ombytta roller
Jag som masserade hennes axlar, fick henne att känna sig lugn
Vi, slingrande runt varandra
Jag som hjälpte henne från alla läskiga öden hon fått bevittna

Jag tror jag skulle kunna hjälpa henne
I en annan sv världar
Dagdrömmer om att hjälpa någon vidare med bara fysisk närhet, sex




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-03-15 17:19



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
En film.
Pacino spelar i den.
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP