Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genier

Det gråa
Han tar sig fortfarande obehindrat omkring mellan rika och de som har det knapert
Vitt, grått, vishetens kännetecken
Jag har honom gärna nära, han stör mig inte
Hans stil är färgglad, oanad styrka

Andra svansar med svart och vitt,
byter goda råd med honom och de välbeställda
De öppnar nya butiker
De stärker sina kolonner och murar
Han går ensam genom tunnlar under deras fort

Vi kanske ska kalla honom hen,
för det är verkligen ett hen satt på rätt plats
Han har det sociala från kvinnor och det dryga manliga småleendet från män
Jag känner det så väl från min bror, ja från mig själv
Offer, martyrer, genier




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-03-17 16:55



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Inte jag.
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP

Senast publicerade
-
-
Röd
-
Torrt
-
Beckmörkt
Raps och lin
* Se alla