Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är något av en illusion

Någonting är konstigt

Jag är allt som alla andra är

Muslim om du vill
Musiker om du så vill
Straight om du vill
Kär om du är

Vem är jag utan nån annan?

Jag lägger ner tid på att bli som dig
Allt för att vara närmare

För att inte vara själv
För det finns ingen där




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-19 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria