Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I HIMLEN FINNS INGA SPEFÅGLAR

I himlen finns inga spefåglar

De hamnar i helvetet

med sina perversioner

och sin brist på sans och vett

I himlen finns ingen mobbing

Där finns enbart glädje och frid

De orena kommer ej in där

De ska brinna långt bortom tid

 

LARZ GUSTAFSSON 20/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-03-20 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP