Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE GREKISKA AVGUDARNA

Zeus och hans gäng

är en svindel

Det finns ingen frälsning där

Jag tror på Jesus

för min del

Han som sagt att Han är "JAG ÄR"

 

Grekisk mytologi

är ett kräkmedel

Men Jesus har gjort mig fri

givit mig frisedel

 

LARZ GUSTAFSSON 20/3 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-03-20 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP