Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NAZISTAD

Folk gillar inte att jag är glad

Så är det att bo i en nazistad

Någon blev purken när jag bad

Vad finns bakom en sådan fasad?

När blir det slut på er maskerad?

När far jag hem till min himmelska stad?

Där står inga statyer på rad

Där finns ingen nedsmutsad esplanad

 

LARZ GUSTAFSSON 21/3 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2024-03-21 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP