Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT GÄCKA ER

Att gäcka er är min hobby

Ni förtjänar allt negativt

Ni är en besynnerlig lobby

och ert uppsåt är destruktivt

Jag äcklas av era finter

och spyr på alla era tricks

Ni är lika vidriga som vinter

som Lemmy eller Nikki Sixx

 

LARZ GUSTAFSSON 21/9 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-03-21 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP