Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Retorisk förundran*





Skärp dig- förbi underlivet
genom Tronsalen,ut till fri
-hetens Stora grönska.

Där naturen kommer
att försöka förslöa dig
om du ej ser upp!



Medans den stora ofärd
-igheten ler snett för sig
själv.

Därför att ingen nånsin
är perfekt och det aldrig
varit meningen,för den
delen heller.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-23 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP