Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är för givet


Handen på armen var sval,
tystnaden var inte påträngande.
I rummet tar flugan plats,
tidvis irriterande , men dansant.

Solen , den sköna , låg på genom fönstret,
dess värme sprider sig i rummet.

Fortfarande älskar vi varandra,
inget är för givet.
Vi skänker en tacksamhetens lov för alla dessa år.

Erfarenheten bär vi med oss,
i kroppen som visar sina årsringar.
Med barn och barnbarn som en god rätt,
inget är för givet,
vi skänker en tacksamhetens lov.






Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-03-30 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP