Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GUD HAR SKAPAT OSS

Gud har skapat oss

Han sätter gränserna

Men människan väljer trots och revolt

Gud vet vårt bästa men

små "excellenserna"

står där med näsan i vädret, så stolt

 

 

Då får man också

ta konsekvenserna

Det handlar faktiskt om sådd och skörd

Människan väljer att

tänja på gränserna

Guds stämma får absolut ej bli hörd

 

 

LARZ GUSTAFSSON 31/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2024-03-31 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP