Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Längst där borta, till höger öppnar det upp sig...mot havet!


ATT HETA CYRIL - OCH KOMMA UNDAN MED DET

Är lurendrejeri

förfalskad keramik?

Är det vi lever i

en digital panik?

 

LARZ GUSTAFSSON 1/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2024-04-01 08:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Seveds Bilel fanns det en firma som hette i Månkarbo i Uppland.
2024-04-01

  rostspik VIP
Garvade när jag läste titeln. Seved!
2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP