Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till vårens April.


April Vårens Nyckfulle


April , den outsägliga årsringen,
regelbunden i din mystik,
du vädrar varannan dag,
knackar på vårens port,
finner vägar till sol och värme.

April , en busig månad,
med snabba skiftningar i temperatur,
byiga vindar, snö och hagel,
som väcker oss med förväntningar på vårens ankomst.

April , den oberäkneliga,
förvandlar utflykten till ett äventyr.
Den smått leende April småskrattar i smyg.

Solen dyker upp , till allas förtjusning,
med värmen från April,
som nu njuter tillsammans med oss på utflyktsfilten.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-01 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP