Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLA SKA LÄGGA SIG I - SOM JÖNSSON I ATTENTAT SJÖNG

Alldeles för många

som lägger sig i

Snart så är jag borta

Snart så är jag fri

En dag ska jag slippa

häcklande och hån

Ja, det ska bli skönt att

komma härifrån

 

En del tror tydligen

att de kan förändra mig

De möts av en stålvilja

tillika "tack och hej!"

Det låter sig ej göras

Förgäves är er kamp

Jag reser alltid ragg när

jag hör ert stöveltramp

 

Spefåglarna flockas

på platser som den här

Långsinta och onda

spottar de och svär

Den tid som jag har kvar här

innan jag sen flyr

ska jag provocera

svinen tills de spyr

 

LARZ GUSTAFSSON 1/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2024-04-01 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP