Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅGUST O SIRI

Siri : Jag känna mig som varit
inspärrad på fästning i tio år.

Ågust : I motsats till emanci-
pationsfnasken
äro lagvigd hustru i skyddat
bo mot uppfyllande af de
äktenskapliga förpliktelserna.

Siri : Är äktenskap legaliserad
prostitution ?

Ågust : Se,där ja !
synderskan erkänna
sitt omoraliska dubbelspel.

Siri : Vad är då kärleken ?

Ågust : Nja,se,tjärleken Siri,
den är ett organ,
som bedras av ett annat organ
nämligen reproduktionsorganet
vilket oftast förväxlas med
cirkulationssystemet
där en nyckfull känsla bedrar
förståndet.

Siri : Äro vi fördömda !

Ågust : Ja ! så gick det för
Adam och Eva
och så gick det för oss.

-
-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-04-02 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP