Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens lyckligaste land



12-åringen som sköt
är ett undantag.

Den som dog
är död.

Två små flickor
kämpar för sina liv
för femte dagen i rad.

Tusentals unga flickor översköljs
av dickpics från lyckliga, gifta män.

Psykiatrin
är ett ord bland många.

Regeringens politik
utarmar hundratusentals.

Ingen ler
man väntar på ryssen.

Allting
är så finskt och förutsägbart.

Det är det
som är lycka.

Även
olyckan.

Också
ett undantag.






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-06 09:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mobbning och vapen
finns även i Finland!
Ingen kommer
undan! Och
sedan alla
dessa krigs
-data spel
som matas
in i"små"
hjärnor?

2024-04-06

  Öknens Ros VIP
Världens lyckligaste lands bild har naggats i kanten. Bakom lyckan finns det mörker, det som hänt är en tragedi för de drabbade, men även för samhället.
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP