Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En meditation över kärlekens djup, som utforskar dess natur samt paradoxen i att älska kärleken.


Älska rätt är inte lätt



Att älska rätt är inte lätt
men har sagt det ska vara det?
Kärleken tvingar inte
den älskar fritt
Kärleken är naturlig
och kärlek informell

Vi älskar inte bara kärleken
för då blir det inte rätt på något vis

Lätt vi fastnar i en kärlekens romans
när dess sann kärna är utgivande
en eviga visdom som ej går att fånga
Genom tiden viskar vinden
- en kärlek, gränslös utan ände




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-04-07 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP