Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om den inre kampen mellan tvivel och beslutsamhet för att finna styrka i processen.


Förändringens Vånda



Fokusförskjutningen är aktiverad,
Målet fast inringat.
Punkten noga markerat,
Genomförandet osäker.
Viljebeslutet vacklar,
Strävar från negativa till positiva.
Perspektivet vänder.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-04-09 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP