Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HERR PEDER PENNA

Herr Peder Penna

dansar i Gränna

Där finns det nya

känslor att känna

och militanta

muskler att spänna

Herr Peder Penna

dansar i Gränna

Han skriver böcker

som jag vill bränna

 

LARZ GUSTAFSSON 10/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-04-10 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP