Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadens Skuggor



Saknad saknar bevis
En tomhetens ensamhet
Stirrar på väggen som blir
Fulare ju längre tiden går
En vålnad av ensamhet kastar långa
Skuggor vilket skapar en ojämn kamp

allt bryts när den älskade
den lagvigda kommer hem

Ordningen återställd
Kramen värmer
Fullhetens närvaro lyser upp
Väggen blir vacker
Kampen är över




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-14 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP