Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mod till dig



I dagar av oro
kom och sätt dig vid mitt bord

Undvik mig inte
ta mod till dig och möt upp mig

Den skallrande tekoppen talar öppet
om känsla i kroppen

Ta mod till dig




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-04-17 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP