Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LYMLARNA

Lymlarna och mobbarna

ligger alltid på lur

Hymlarna och lobbarna

med sin subkultur

Pennalister, som nazister

Samma mentalitet

Lymlarna och mobbarna

En sanitär olägenhet

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2024-04-18 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP