Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blitzkrieg against Babylon!


TRUMFKORTET

Trumfkortet gnistrar

som en safir

Vissa ses vända bort blicken

Nu ska vi se hur det verkligen blir

när de går miste om kicken

Domen går över förbannelsens barn

De som har Satan till fader

Stålstormen sopar bort alla flarn

och deras bruna parader

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-04-18 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP