Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående att tänka positivt på det sjunkande Titanic

Tänk positivt det ordnar sig alltid sade han som var ombord på Titanic precis när det skulle till att sjunka. Vi måste tänka positivt och optimistiskt i alla lägen så ordnar sig allting per automatik. Vi måste lita på att Gud räddar oss sade mannen precis när han och alla de andra höll på att frysa ihjäl i det fruktansvärt kalla vattnet. Tänk inte så jäkla negativt, tänk på någonting roligt och underbart, någonting som gör er lyckliga!
Vi måste kämpa, var inte så svaga och
apatiska, vi kan inte bara ge upp så här lätt!




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-18 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna