Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Love of God - Poems to lift the heart

 

 

woke är lite som en cysta
i regnbågsfärger
en migrän doppad i honung
jag undrar om det finns något botemedel
mot dessa hjärntumörer i technicolor  
förutom att skjuta sig själv i huvudet
woke är en cysta
serverad med grädde och sylt
och glittrande strössel
woke är män och kvinnor i
gula ballerinaklänningar
som dansar runt en härdsmälta
woke is a dog from hell

___________________________________________

 

jag drömde om en tablå
av neurosedyn
och ett gult hus vid Comosjön
dina vackra
spektrala illusioner
som ett slags tvärsnitt
av verkligheten
vi blödde tillsammans
i det gula huset vid Comosjön 
vi måste gemensamt
ta ansvar
för vår livssituation
och behandla
konstverket
som en tablå av neurosedyn
som vi äter
av om kvällarna
tills vi inte kan höra något annat
ditt parodiska
anlete
är som ett landskap
av gul materia
det översvallande behovet
att skyla våra ansikten
med masker
är som en metaforisk
slöja av krom
vi är tranformativa arbetarbin
i en rundgång av ångest
alltid masker
aldrig nakenhet
nakenhet är onani
skönhet är onani
en spya på insidan av en maskot
är också en slags onani
en tablå av neurosedyn
som vi viker ihop till en klänning
av metafysiskt våld
och bär som en ödesdiger
men fruktbar parantes
i världshistoriens ondska 
är också en slags onani
utan onani så vore världen en sonett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-19 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP