Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Sibirens djupa skogar

Örnar och kråkor cirklar runt ett renkadaver
En svartbjörn
Det luktar mossa och gran
Öring hoppar glatt i forsen
Om inte var tyst här förut, är här tyst på riktigt nu
Jag råkar somna av allt vandrande och sover hela natten
I Sibiriens djupa skogar

Rovor av olika sorter, kol och saltade köttvaror är vinterns föda
Det passar även när man är på vandringstur
Asparna står som enorma tändstickor i en klunga
Inga namn på vägarna i skogen
Utstött




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-04-19 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP