Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

Taket av löv ovanför mitt huvud gör luften sval
Flyter fram över havet av gullvivor
Transportstyrelsen
Du har inte älskat mig på så lång tid att jag har slutat att älska dig
Men jag håller av dig, det gör jag

Spirituell, levande
Du är så långt borta

Det handlar inte om att härda ut,
än mindre om att alltid vara glad

Pilträd
Vatten
Salamander




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-19 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP