Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tror, därför talar jag. Alltså kommer tron av predikan, men predikan i kraft av Kristi Ord. (2 Kor 4:13; Rom 10:17)


PÅ GRUND AV DIG

På grund av Dig

som lade en grund för mig

och lyfte mig upp ur dyn

Det var där i den lilla byn

helt nära östkusten

där återfick en ångestfylld livslusten

Det var på grund av Dig, ja Dig

Du som lade en grund för mig

 

Din fasta grundval blir beståndande

trots allt jämmer och allt våndande

Din fasta grundval ingen rubba kan

Du som är A & O och ren och sann

 

På grund av Dig som öppnade livets port

på grund av allt som Du på korset gjort

På grund av Dig som lade en grund för mig

kan jag som blodsköpt, rättfärdig prisa Dig

 

Jag  jublar frigjord på denna nya grund

tillsammans med församlingen, frisk och sund

Fylld med Din Ande talar jag livets Ord

om hur jag blivit frälst och rättfärdiggjord

 

LARZ GUSTAFSSON 19/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2024-04-19 17:58



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Mycket fint vittnesbörd om en livsförvandling från mörker till ljus!
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP