Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Inget vapen som smids emot mig ska ha någon lycka, för min rättfärdighet är av Herren" (Jesaja 54:17)


GUDS FASTA MARKÖRER

"Vi kan inte stoppas!"

sjöng Uffe en gång

Och jag stämmer in

i hans trosfriska sång

Vi kan inte stoppas

av provokatörer

av spefåglar eller

en flock sabotörer

Så oavsett vad ni

i lönndom har för er

kan det inte rubba

Guds fasta markörer

 

LARZ GUSTAFSSON 19/4 2024

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2024-04-19 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra rytm i texten och välfunna ord!!
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP