Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missuppfattning 1/2



Strypsex
är inte skönt och inte sexigt.
Det är våldtäkt.
Och bör anmälas.
Killen är osäker;
anfall är bästa försvar.
Kvinnan vill inte ha hårda tag.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-20 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP