Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Obegripliga analogier


Obegripliga analogier

Irrationella tankar

Sprids med digital fart

Genom en medvetandeström

Med obegripligheter

Går det att komma långt!

Diktens analogier

Verkar frånvarande på läsaren

Annat var det på -1970 talet

När ABBA skapade musik

Och jag gick i skolan

De flög kors och tvärs över världen

PÅ turnéer!?

Hur hann de med att göra musik??

Mellan resorna?

Har också flugit några gånger

Jag är också flygrädd

Och rädd för atombomber och kärnvapen

Det är farliga saker!

Har numera slutat flyga!

Har precis sett på en dokumentär

I två delar om Sagan om ABBA

Blev tårögd av igenkänning

Musiken väckte minnen

Jag trodde jag glömt till liv

Köpte Revell färg för en tid sedan

Till ett hobbyprojekt

Fin färg

Fäster bra på plast

Bra och snabb torktid

Bygger modellbygge

Nu har jag något att pula med

Det är sund ironi över det!

Blir man lyckligare av det?

 

Taleptox Skrev

Den 20240420

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-20 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP