Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landshövdingen

Alla vill hjälpa en vän
det är väl meningen med vänskapen

Du är kvalificerad så klart
för du är en vän av format
det gillas inte av en del
Oj har jag gjort något fel?

Jag kan inte förstå
att det är ett sånt hej och hå
Att hjälpa sina vänner är en självklarhet
alla vet!
Sen får ni säga vad ni vill
jag tiger och sitter still









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-20 09:32



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Nepotism är en betänklig vänskap...
2024-04-24

    Lena Söderkvist VIP
Allt av värde innehåller en sann vänskap, förutom pengar, de hör inte dit.
2024-04-21

  Blomma-Stjärna VIP
oj, ja - men det gäller att skilja på vänskap och korruption!
2024-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP