Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De som bara jamsar med är inga män.


EN MANS VÄGRAN

Jag vägrar att hylla Greta

Jag vägrar semestra på Kreta

Jag vägrar stödja "Palestina"

Jag vägrar gå på krogen och svina

Jag brännmärker feminismen

och likaså liberalismen

Tar avstånd från syndikalismen

och undanber mig anarkismen

 

LARZ GUSTAFSSON 20/4 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-04-20 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP