Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens roligaste tanter



Har ni sett dem ?
De i teven.
De nordkoreanska tanterna
i nåt kimonoliknade klädesplagg
sitta och kommentera och le
ja nästan skratta
åt den senaste uppskjutningen
av en jättelik, massförstörande stridsspets.

Uppträdandet sägs bero
på att de fantiserar
att det är deras karlar
som är i aktion.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-04-20 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP