Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Obegripliga analogier


Den nya tidens analogier

 

  • En idiots filosofiska betraktelse

Ute periferin råder lugn och ro

Där det beskylls för att inte

Ta händelser på allvar

Idiothes är ett grekiskt ord för privatperson

Åka och jobba efter schema!

Hänsyn, vård och omsorg!

Kallas detta för service?

Olika yrkesroller som pockar på?

Var och en som behövs

En medial utseendefixering!

Hushållen sköts genom internet!

Postkontoren har stängt!

Intrång i det heliga privatlivet

Alla ska med på livets resa

Humana bestraffningar

Av bestraffandets budbärare!

När vi anses gjort fel!?

Ett avskaffat dödsstraff

En del människor klarar sig undan

Fast de också blir ansedda

Att ha gjort fel

Krig pockar normaliserat på

Som media visar oss vad som hänt

Men ingen erkänner frivilligt

Sina fel och misstag utan att

Bli omtalad på arbetsplatser

Felutpekningar av tredje man

Falsk tillvitelse av tredje man!

Fiktiva profiler med inbillad

Vilseledande  information

Vid oskyldiga angiverier

Konservativa krafter trycker på

Och ligger på i efterhand

Med maktberusning

Om du lyssnar på en idiot?

I centrum härskar gammalt

Inbillat mytologiskt bedömande

 

Taleptox Skrev

Den 20240421

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-21 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP