Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hoppas och andra grymheter





"Falaka"...slag under fötterna.

"Spread eagle" eller "palestinsk hängning"
kallas det när man binder händerna bakom
ryggen och hängs upp i handlederna.

"Cheera"...benen pressas utåt tills
musklerna går av.

"Dry submarino" eller "La banera".
Då får du en påse över huvudet.

Den vanligaste tortyren mänskligheten
känner till är dock av helt annan kaliber.

Det är en märklig tortyrform så till vida
att folk tror den ska FÖRLÄNGA livet
när den de facto inte hjälper ett förbannat dugg
utan helt enkelt bara gör livet surare.

Hoppet.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-04-21 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP