Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love Sonnet XI

 

 

nekrofil är ett underbart ord
jag har en vän som är nekrofil
han är mycket rolig
han byggde en kärnreaktor i sitt kök
en måndag i april 1989 tror jag att det var
det var en mycket rolig kärnreaktor

 

_______________________________________________

 

jag tänker på
en symfoni
av krom
ett barn greppar med
nihilistiska fingrar
om sommaren 
bland de nakna träden i parken
jag såg en film i går
det var ett vackert inslag
om stenöknarna
på grönland
man hade bott där för många år sedan
man kunde leva lite annorlunda på den tiden
jag har ännu inte avlägsnat
bläckfisken
från mitt ansikte
jag tror att den skriver den här dikten åt mig
den säger att ska jag gå ut på gatan
och äta hundarna
som är så vänliga
och älskar mig
jag tycker om
hur ditt nekrotiska ansikte
påminner mig
om att jag ska äta 
mindre kalorier
det hela är så intensivt
en himmel
av formaldehyd
gör oss vackra och beskedliga
som ett par skor
i ändtarmen
på en hund
det finns 
ett rum
med din målning på väggen
en naken stol
och en källa av nikotin

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av Androiden VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-22 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP