Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helsingin Sanomat 23.4


De japanska studenternas bortslängda ilska




Studenterna fick skriva hur de ville
om en viss företeelse.
Hur de än skrev fick de alla dåligt betyg.

Frustrationen blev till ilska och de fick
en ny uppgift...att skriva ner ilskan på papper.

Somliga skulle sen förstöra papperet i en maskin
och andra skulle behålla det. Spara det.

Det visade sig att de som förstört "argpapperet"
också kändes sig befriade från sin ilska medan
så inte var fallet i lika hög grad hos de som
sparat det.




Övriga genrer (Översättning) av Gunnar Hilén VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-23 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP